Logo Photoflyer

Photoflyer blev grundlagt i 2003. Ideen blev født inden for et reklamebureau. Simpelthen ud af frustration: ‘Hvorfor smides alle 1-til-1 marketingværktøjer væk?’ Det som startede som en ide inden for reklamebureauet er vokset som et selvstændigt internationalt firma.
Dens grundlægger Mitchell Plaizier opfandt begrebet Photoflyer efter at være blevet udfordret af en hans kunder til at skabe den perfekte marketing “gadget”. Det skulle hurtigt kunne overdrages, meget personligt og burde have en glædelig og sjov faktor og vigtigst af alt: det skulle være en gadget, som ingen ønsker at smide væk.
Sidst men ikke mindst? Det skulle også køre konvertering på stedet. Photoflyer har gjort alt ovenstående og langt mere i over et årti nu.

Instax

Siden starten i 2003 havde Photoflyer allerede et stærkt forhold til Fujifilm i Holland. Begge oplevede fordelen hurtigt. Og et solidt ægteskab blev født mellem de to parter. I dag arbejder Photoflyer direkte som eksklusiv b2b-partner med Fujifilm Europe, USA, Sydafrika og Australien.
Photoflyer og Fujifilm arbejder løbende sammen om nye ideer og værktøjer til at servicere arrangementet med de bedste løsninger.

Xerox

Xerox er vores Premier Business Partner til udskrivning og har hjulpet os til at imødekomme vores kunders krav. Alle Photoflyers til EU-markedet bliver udskrevet og afsendt fra Holland. For at servicere USA, Sydafrika og Australien installeres de bedste nye udskrivnings- og distributionsfaciliteter sammen med Xerox. Drevet af denne internationale ekspansion er Jeroen van Druenen, formand for The XMPie Users Group.